Fight The Fight kao podrška Devin Townsend Projectu

Kako je već najavljeno, kanadska metal legenda, Devin Townsend, premijerno će nastupiti u srpskoj prestonici sa svojim bendom Devin Townsend Project u Domu Omladine 15. avgusta. U ulozi predgrupe naći će se modern metal bend Fight The Fight koji dolazi iz Norveške.

Fight The Fight je sastav koji postoji već više od decenije i svirao je na svim bitnjiim festivalima u Norveškoj, bio na turnejama po Evropi i pokupio brojne pohvale za svoje nastupe uživo, čak i od britanskog Metal Hammera. Nakon više stotina održanih koncerata, bend je izdao i istoimeni debi album, Fight The Fight, koji je naišao na veoma dobar prijem kritičara. Norvežani će imati priliku da materijal sa svog albuma prvenca, a ujedno i sebe prezentuju po prvi put domaćoj publici u okviru ove manifestacije koja je po samom objavljivanju zainteresovala brojne ljubitelje ovog zvuka.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 2700 dinara, a na dan dešavanja po ceni od 3000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

Ostavite komentar: