brkovi

Festival uličnih svirača raspisao konkurs za učesnike

ulični svirači

Festival uličnih svirača poziva umetnike svih profila da se prijave na konkurs za učestvovanje na ovogodišnjem, 14. po redu izdanju, koje će biti održano u Novom Sadu od 4. do 6. septembra.

Muzičari, plesači, glumci, žongleri, akrobate, klovnovi, pantomimičari i ostali posvećenici ulične scene, prijavite se i postanite deo velike porodice umetnika iz čitavog sveta koji su od 2000. godine do danas prikazali svoju veštinu na jednoj od najlepših kulturnih maniferstacija u Novom Sadu i šire.

Konkurs za učestvovanje na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača je otvoren od 25. Marta. Umetničke trupe ili samostalni izvođači koji žele da budu deo programa ove tradicionalne kulturno-umetničke manifestacije, treba da popune formular za prijavu, koju će pronaći ovde, najkasnije do 15. juna. Najbolji od njih, po izboru umetničkih urednika Festivala, naći će se u zvaničnom programu ovogodišnje manifestacije, uz probrane zvezde umetničke scene iz čitavog sveta.

Formular za prijavu na Festivalu uličnih svirača sadrži pitanja koja će organizatorima pomoći da steknu tačan uvid u vrstu programa i kvalitet izvođača koji se prijavljuje. Pored pisane biografije i ostalih podataka, neophodno je da se dostave i kvalitetna promo fotografija i video snimak tačke koja se nudi na konkurs.

Umetnički urednici Festivala će razmotriti sve prijave na konkurs i do 1. jula obavestiti sve prijavljene umetnike da li su se našli u zvaničnoj selekciji. Podršku konkursu ove godine pruža prijatelj Festivala uličnih svirača – Telekom Srbija.

Ostavite komentar: