brkovi

Faithless uz Billya Idola na Zagreb Callingu

Faithless

Jedno od najvećih imena elektronske glazbe protekla dva desetljeća – britanski Faithless – nastupit će u utorak, 14. srpnja na ŠRC Šalata kao headlineri drugog dana Zagreb Callinga. U Zagreb se Sister Bliss i Maxi Jazz vraćaju u sklopu turneje kojom obilježavaju 20 godina impresivne karijere.

FaithlessProšli tjedan objavljeno pomicanje nastupa Billyja Idola, Psihomodo Popa i Partibrejkersa sa 14. na 13. srpanj te proširenje Zagreb Calling festivala na dva dana rezultat je, dakako, potvrde nastupa grupe Faithless koja je imala slobodan samo jedan termin u turneji. Billyjev raspored uključivao je čak dva slobodna dana nakom Italije, pa se mogao bez problema pomaknuti s utorka na ponedjeljak.

Domaća publika u povijesti je već nekoliko puta imala priliku uživati u koncertima Faithlessa, a posebno u sjećanju ostaje njihov trijumfalan nastup u Velikoj dvorani Doma sportova. Ovaj put će nastupiti u toplom, ljetnom terminu na stadionu Šalata na kojem se održalo mnoštvo nezaboravnih velikih koncerata.

Ulaznice za drugi dan Zagreb Callinga u prodaji će se naći od srijede, 15. travnja po cijeni od 229 kn. Taj iznos ostaje do dva dana prije koncerta kad se penje na 249 kn.

U prodaji su i dnevne ulaznice za prvi dan po cijeni od 229 kn i ta cijena također ostaje na snazi do dva dana prije koncerta kad se penje na 249 kn. Dosad prodane ulaznice (s prvotnim datumom) vrijede za ulazak 13. srpnja.

Ostavite komentar: