brkovi

Faithless slave 20 godina rada na EXIT festivalu

FaithlessJedan od najvećih elektronskih bendova svih vremena Faithless, nastupiće premijerno u punom koncertnom sastavu, u nedelju, 12. jula na Exit Dance Areni.

Biće to produkcijski najveći spektakl i najznačajniji koncert u istoriji jedne od najpopularnijih elektronskih pozornica na svetu. Čuveni bend iz Londona objavio je ovogodišnji povratak na scenu radi serije odabranih nastupa kojima obeležavaju 20 godina rada uz remiks album „Faithless 2.0“. Pored savremenih verzija energetskih klasika kao što su „Insomnia“, „God Is A DJ“ i „We Come One“, izdanje sadrži i tri potpuno nove pesme.

Faithless će tako zaokružiti opus od sedam albuma i nebrojenih singlova sa vrha svetskih top lista, prodatih u preko 15 miliona primeraka. Takođe, za petak, 10. jula na Areni, kada listu izvođača predvodi DJ superzvezda Hardwell, svoje nastupe potvrdili su i holandski hitmejkeri Oliver Heldens i Kill The Buzz, te danski producent Kölsch i veoma traženi DJ duo Catz ’n Dogz.

Kreativno jezgro grupe Faithless čine harizmatični frontmen Maxi Jazz, multi-instrumentalistkinja Sister Bliss, te producent Rollo, koji deluje van očiju javnosti i ne učestvuje na koncertima.

Ulaznice se prodaju po cenama od 5990 za Exit festival, te 3990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za samo 6990 dinara na sajtu www.exitfest.org. Paketi koji pored ulaznice sadrže prevoz i smeštaj na oba festivala, mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org.

Ostavite komentar: