brkovi

Exodus, Obituary i Prong dolaze u Zagreb

Exodus
Američki thrash metal sastav Exodus, u sklopu velike evropske turneje Battle Of The Bays, posetiće i Zagreb, gde će 17. novembra nastupiti u Tvornici kulture. Sa njima će biti i floridski death metal sastav Obituary.

Exodus se vraća u hrvatsku prestonicu nakon 2011. godine i svirke u klubu Boogaloo, u okviru tadašnje turneje koja je nosila naziv Thrash Fest Classics, a gde su im društvo pravili, između ostalih, Sepultura i Destruction.

Obituary je, takođe, već nastupao u Zagrebu, isto u klubu Boogaloo, ali još 2008. godine sa grupom Holy Moses i švedskim bendom Avatar.

Pored njih, kao podrška iste večeri koncert će održati i crossover metal sastav Prong iz Njuorka i King Parrot, grindcore metal bend iz Melburna.

Cena ulaznice iznosi 210 kn te 240 kn na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti na sledećim pretprodajnim mestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888), Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Vallhala Metal Bar – Radićeva – 25. U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, ON PAROLE – http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem www.eventim.hr

Save

Ostavite komentar: