brkovi

EXIT ’11: Go Back To The Zoo – opuštajući rokenrol

Go Back To The ZooHolanđani su relativno nepoznati domaćoj publici, ali sviraju simpatičan rokenrol koji je lako pronašao put do ušiju ljudi željnih dobre zabave.

Go Back To The Zoo su relativno novo ime na svetsoj sceni. Njihovu pesmu “Beam me up” kompanija Nike preuzela je za svoju reklamu, što je podiglo rejting bendu, pa su došli i do ugovora za ploču. I to, ni više ni manje, nego sa Universal music. “Benny Blisto” je objavljen prošle godine, a bend se već našao na jednoj od bitnijih bina EXIT festivala.

Veče su počeli pesmom “Fuck You” i prečešljali skoro kompletan debitantski album sa pesmama “Change”, “Oh No”, “Gotta wake up”, “Smoking on the Balcony”, “Nicer”, “Hey DJ” i “I’m the night (See you later)”. Naravno, najzapeženije su prošli hitovi “Beam me up” i “Electric” koju su ostavili za kraj.

Holanđani sviraju jednostavan rokenrol, sa pesmama pravljenim da budu radijski hitovi. Rasterećujući su, ili bolje rečeno, neopterećujući, pogodni za svakodnevno uživanje. Napravili su prijatnu atmosferu, razmrdali publiku i 40 minuta svirke proteklo je u trenutku.

Foto: Nemanja Đorđević

Ostavite komentar: