Enter Shikari i Hacktivist početkom oktobra u Zagrebu

Enter Shikari

Enter Shikari

Enter Shikari, britanski post-hardcore/eletronicore kvartet,  dolaze u Veliki pogon Tvornice kulture u subotu, 3. listopada, na jedini nastup u regiji. Kao predgrupa nastupit će njihovi sunarodnjaci Hacktivist koji u svojoj glazbi miješaju metal, grime i hardcore.

Enter Shikari na sceni su prisutni od 2003. godine. Publiku su zainteresirali svojom eksplozivnom mješavinom žanrova u rasponu od punk rocka, metalcorea i hardcorea do drum’n’bassa, dubstepa, industriala, techna i trancea. Bend od početka djeluje u istoj postavi – Rou Reynolds (vokal), Rory, Clewlow (gitara), Chris Batten (bas), Rob Rolfe (bubnjevi) – a diskografiju su ispunili s ukupno četiri studijska izdanja. Posljednji, “The Mindsweep“, objavljen je ove godine.

Hacktivist

Hacktivist

Hacktivist je peteročlani bend iz britanskog Buckinghamshirea koji spaja metal, grime, hardcore i hip-hop da bi stvorili svoj zvuk. Bend čine J Hurley (vokal), Ben Marvin (vokal), Josh Gurner (bass), Rich Hawking (bubnjevi), Timfy James (gitara, efekti, vokal). Sve je počelo 2011. godine kada je na probama bend krenuo raditi glazbu s dva vokala i teškim riffovima. Godine 2012. izdan je i hvaljeni prvi EP “Cold Shoulders”, dok početak 2013. označava rad na novom materijalu koji su sami producirali.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 95 kn, a na dan koncerta bit će 110 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18
  • entrio.hr

Ostavite komentar: