Ekskluzivno: Preslušajte novi singl benda Smoke’n’Soul!

smokensoul 01Nakon duže diskografske pauze, beogradski reggae sastav Smoke’n’Soul vraća se sa još jednim singlom sa nadolazećeg, drugog studijskog albuma, koji možete ekskluzivno preslušati na našem portalu.

Riječ je o pjesmi “Love for Love”, a sve one koji su navikli na roots reggae zvuk, koji ovi momci obično preferiraju, čeka iznenađenje. Takođe, ova numera će dobiti i svoju video verziju, a spot će se pojaviti polovinom ovog mjeseca.

Kada su dugoročniji planovi u pitanju, Smoke’n’Soul trenutno rade na novom materijalu radnog naziva “Soulinfected”, a album bi trebao biti dostupan publici do kraja ove godine.

Takođe, bend će nastupiti u petak, 7 februara u beogradskom Kulturnom centru “Božidarac”, u sklopu obilježavanja 69. rođendana reggae legende pod nazivom “Bob Marley Memorial Concert”.

Smoke’n’Soul je nastao 2000. godine, a do sada su izdali istoimeni album 2007. godine. Ovaj devetočlani nastup iza sebe ima brojne nastupe na velikim i značajnim festivalima, a svirali su kao opening act za svjetski poznate reggae muzičare, kao što su Julian Marley i Gentleman.

Ostavite komentar: