brkovi

Edo Maajka nastupa u Vintage Industrial Baru

Edo Maajka

U petak, 22.siječnja, s početkom u 21 sat u zagrebačkom Vintage Industrial Baru nastupa Edo Maajka sa svojom FM JAM ekipom Frenkiem i DJ Soulom. Kao predgupa nastupit će DaMental feat. Zembo.

Edin Osmić, poznatiji pod imenom Edo Maajka, u Tuzli upoznaje ekipu i postaje jedan od dva MC-ja mladog HC benda Discord, sada poznatog kao Defence. Na Hip Hop Showu Fm Jam, Edo upoznaje DJ Soula i Erola, i postaje sastavni dio Fm Jam ekipe. Kasnije Edo, Frenkie, DJ Soul, Hamaz i Moonjah (vokal Defencea) spajaju snage snage i osnivaju grupu Disciplinska Komisija.

Demo pjesme grupa Defence i Disciplinska Komisija postaju radijski hitovi, izrazito u sjevernoj Bosni, a njihovi koncerti u Tuzli su bili masovno posjećivani. Nakon godinu dana Edo odlazi u Zagreb raditi sve i svašta i snima na podloge od Shota prve demo stvari “Minimalni rizik” te “Mahir i Alma”. Obje pjesme su postale hitovi zagrebačke demo scene na emisiji radija 101 Demo Blackout koju rade DJ Phat Phillie i DJ FRX. Godine 2002. za Menart izlazi album “Slušaj mater“, a Edo u trenu postaje nova muzička senzacija Balkana.

Ulaznice za koncert u pretprodaji su po cijeni od 40kn, a na dan koncerta 55kn.

Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Ostavite komentar: