Eagles of Death Metal potvrdili novi koncert u Zagrebu

Eagles Of Death MetalNakon nedavno otkazanih koncerata zbog terorističkog napada u Parizu, Eagles of Death Metal odlučili su vratiti se na svoju “misiju širenja rokenrola širom sveta”, kako je to opisao frontmen Jesse Hughes. Zagrebački koncert održaće se 19. februara u Tvornici Kulture.

Novim datumima “The Nos Amis” turneje bend će nastaviti turneju koja je ranije prekinuta radi tragičnog događaja koji se dogodino 13. novembra u dvorani Bataclan u Parizu. Fanovi koji su 13. novembra bili na koncertu u Bataclanu imaju pravo preuzeti besplatne ulaznice za koncert koji će održati 16. februara u Olympia Theatreu u Parizu. Bend na turneji promoviše aktuelni album “Zipper Down“.

Fanovi koji su kupili ulaznice za otkazani koncert koji je trebalo da se održi u Zagrebu 1. decembra ove godine, među prvima mogu osigurati svoje ulaznice za novi datum. Oni mogu svoje ulaznice kupiti u pretprodaji na INmusicovom web shopu. Pretprodaja počinje u četvrtak, 17. decembra, a trajaće do narednog dana u 10 časova pre podne. Svi ostali ulaznice mogu kupiti od 18. decembra.

Ostavite komentar: