Eagles of Death Metal najavili novi album (audio)

eodmAmerički rokeri Eagles of Death Metal, muzički projekat frontema Queens of the Stone Age Džoša Omija i Džesa Hjudžsa objavio je novi singl pod nazivom “Complexity”.

eagles-of-death-metal-zipped-down

Omot albuma

Pesma je uvod u četvrtog albuma benda “Zipper Down” koji će objaviti 2. oktobra, a prati je artwork inspirisan “Zvezdanim stazama” (koju možete videti gore). A desno se nalazi i intrigantan omot albuma.

“Complexity” je originalno snimljena za Hjuzov solo album “Honkey Kong” koji je 2011. godine objavio pod pseudonimom Boots Electric.

Album će sadržati 11 pesama, uključujući i obradu “Save a Prayer” grupe Duran Duran. “U nezavisnoj studiji, četiri od tri lekara kažu da je Zipper Down irgazam (orgazam za uši) zarobljen u crazerbeamu. I ja im verujem”, rekao je Omi.

“Novi album istinski predstavlja mene sa stavom i filozofijom života. Osoba ne treba da se zakopčava (zipper up) već da se otkopčava (zipper down) i da mu sve visi”, izjavio je Hjuz.

Nedavno su u Parizu, Omi i Hjuz održali redak zajednički nastup uživo, jer dvojac obično samo studijski sarađuje, dok Džesi bend predvodi na turnejama.

I domaća publika će uskoro imati priliku da vidi ovu ekscentričnu družinu, pošto će nastupiti na Exit festivalu u Novom Sadu prvog dana, 9. jula, kao i na banjalučkom Jelen Demofestu nekoliko dana kasnije.

Ostavite komentar: