brkovi

E-Play 27. novembra u Gun Clubu

eplayOd kraja 2013. godine uživamo u, po mnogima, najboljem do sada, albumu E-PlayaObični Ljudi” sa kojeg su se velikom brzinom izdvojili hitovi “Divan dan” i “Ljubica”, a beogradski sastav je ovoga puta rešio da nas obraduje dugo očekivanim koncertom u Beogradu 27. novembra u Gun Clubu.

Dugo nismo bili u prilici da E-Play vidimo uživo u Beogradu na celovečernjem koncertu, pa za koncert u Gun clubu pripremaju poseban šou: “U Gunu ćemo svirati dosta pesama sa albuma Obični ljudi, ali premijerno i nekoliko novih, još uvek neobjavljenih pesama, tako da se radujemo ovom koncertu koji će biti nešto novo i za nas i za publiku”, kazala je Maja Cvetković povodom koncerta.

Basistkinja Maja, heroina alternativne scene, zajedno sa bunjarom Trutom daje ovom bendu posebnu čar i na njihovim koncertima publika ne dolazi do predaha. U Ganu će zagrmeti ritmički udari ova dva instrumenta gde će ovaj bend zavrnutih rukava i beskompromisnog stava sve pesme posvetiti svojoj publici koja u Beogradu ima retku priliku da ih čuje na samostalnim nastupima.

Gosti koji su najavljeni za ovaj koncert, dolaze iz Sremske Mitrovice i zovu se Kofein.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

Nakon toga, E-play već dan kasnije, u subotu 28. novembra dolazi u Novi Sad i sviraće na rođendanu O radija.

 

Ostavite komentar: