Dž!Dž! i Organizam u subotu u Beogradu

dž!dž!U subotu 23. maja u klubu Sioux (Skadarska 40a, BGD) koncert će održati bendovi Dž!Dž! i Organizam.

Pored svirke, DžDž! će održati i promociju njihovog spota za pesmu “Geto“, koji će sigurno izazvati kontraverze kod gledalaca.

Dž!Dž! su tokom karijere odsvirali mnoštvo koncerata po Srbiji, kao i neke po regionu, od kojih se izdvajaju 2012. na Exitu (Fusion Stage), Jelen Live na Kalemegdanu ispred Geri Mura i Happy Mondays, Long Night u Domu Omladine… Do sada su na internetu objavili album “A onda stanem i razmislim…“. U pripremi je novi album.

Organizam je autorski bend iz Beograda nastao u zgradi BIGZ-a. Zvuk koji Organizam proizvodi se može opisati kao fuzija gitarske i elektronske muzike uz jak lirski pečat. Nakon utvđivanja sadašnje postave u oktobru 2014. bend aktivno nastupa kako u Beogradu tako i širom Srbije. Izdvajaju se zapaženi nastupi na festivalima u Tuzli 2013. i Jelen demo Festu 2014. Bend trenutno aktivno radi na snimanju svog prvog albuma.

Ulaz će biti na dobrovoljnoj bazi, tj stajaće označena kutija u klubu u koju će posetioci koncerta moći da ostave novca koliko misle da treba, kao i u skladu sa svojim mogućnostima. Vrata kluba se otvaraju od 22h

Ostavite komentar: