brkovi

Duff McKagan se vraća u Guns N’ Roses

duffMcKagan

Iz tabora benda Guns ‘N’ Roses su potvrdili vest da se legendarni basista Duff McKagan vraća u bend počevši od predstojećeg vikenda.

Prvobitni “crv” je pušten preko Twittera gde je McKagan postavio sliku setliste jednog od ukupno pet koncerata. McKagan će započeti svoj ponovni boravak u Gunsima svirajući dva koncerta u Brazilu, Argentini, Boliviji i Paragvaju.

Dosadašnji basista sastava Tommy Stinson nije u mogućnosti da nastupi sa bendom pošto je zauzet sa svojim prethodnim bendom The Replacements i festivalskim nastupom na Koačeli.

Duff je izjavio da mu je drago da može ponovo da svira pesme svog originalnog benda, kao i da svira sa svojim starim drugom.

Stinson nije želeo da “ispali” Gunse svojom nemogućnošću nastupa tako da mu je laknulo što je McKagan bio slobodan da uskoči i bude rad da odsvira nekoliko nastupa. Takođe je izjavio da je McKagan više nego fer postupio u želji da pomogne starom drugu Axl Roseu. Stinson je naveo da mu je samo krivo što neće biti u mogućnosti da vidi originalnog basistu, s obzirom da je svirao njegove deonice čitavih 17 godina i da bi želeo da vidi na koji način ih on ponovo svira.

Duff McKagan je napustio Guns ‘N’ Roses 1997. godine, i tada je kao jedini originalni član ostao Axl Rose. 2011. je McKagan gostovao tokom jednog koncerta u Londonu i imao šansu da po prvi put vidi svog nekadašnjeg pevača i prijatelja. Ostaje kao pitanje koliko dugo možemo očekivati da McKagan ostane deo GNRa ovog puta.

 

Ostavite komentar: