brkovi

Dubioza kolektiv na leto na Tašmajdanu

Regionalni bend Dubioza kolektiv nastupiće 30. juna ove godine na beogradskom stadionu “Tašmajdan”.

Sastavu koji je proslavila energična mešavina roka, panka, regea, ska i duba, biće ovo prvi samostalni nastup na otvorenom u glavnom gradu Srbije, koji će iskoristiti da za publiku zasviraju pesme sa novog albuma, kao i da podsete na hitove sa prethodnih izdanja. “Pjesmice za djecu i odrasle” je album izašao pre nepuna dva meseca, a sadrži devet pesama koje na njima već svojstven način prave tragikomičan osvrt kako na bosansku, tako i na svakodnevicu u celom regionu.

Energične žive svirke benda prepoznate su kao pravo osveženje na balkanskoj muzičkoj sceni, o čemu svedoče rasprodati koncerti krajem prethodne godine u svim velikim regionalnim gradovima. Prethodno izdat album “Happy machine” promovisali su i van ovih prostora, te su tako za samo godinu dana uspeli da održe više od 110 koncerata po Evropi, Severnoj Americi, Australiji i Indiji.

Ulaznice za koncert Dubioze kolektiv mogu se naručiti preko prodajne mreže Eventim po ceni od 1.400 dinara za parter, odnosno 1.600 dinara za tribine.

Ostavite komentar: