dreDDup izdali još dva EP-ja

dreDDup
Posle najave da će do kraja godine, posle objave EP-ja “DisTurBiA”, izaći još dva EP-ja, dreDDup su rešili da obraduju stare fanove i puste u javnost i ta druga dva planirana za ovu godinu.

U pitanju su dve različite faze benda. EP “doTM” prati ono što je bend radio početkom i u prvoj polovini 2000-ih. Tada su dreDDup koketirali sa popularnim breakbeat i breakcore zvukom. Većina prvog izdanja sadrži do sada nikada objavljene snimke i malo drugačije verzije pesama “Problematic Memories” i “Blast”, dobro poznate starim fanovima. Takođe, izdanje zatvara obrada Albinonijevog “Adagioa”.

Drugi EP pod nazivom “Digital Punk Years [When We Were Teens]“, prati digital punk fazu benda sa kraja devedesetih i sadrži isto nikada objavljivane demo snimke benda sa samog početka njihove karijere – neke pesme sadrže i vokal originalnog pevača Roberta. To drugo izdanje je svakako dragulj za fanove benda. Izdanje sadrži i remix teme iz filma Hellraise.

Ova dva izdanja moguće je poručiti i u celosti preslušati isključivo sa dreDDup Bandcamp stranice. Na stranicama se u opisu izdanja nalaze i potpunije informacije o numerama. Izdanja se neće naći u fizičkoj formi već isključivo kao digital download.

Ostavite komentar: