Dreddup, Dojo i Aza Guilla u CK13

DreddupDevetog decembra u Novosadskom klubu CK13 nastupaju Dreddup, Dojo i Aza Guilla.

Dreddup je nastao 1997. godine u Novom Sadu. Bend iza sebe ima sedam studijskih albuma i mnoštvo koncerata širom zemlje i sveta. Njihov zvuk opisuju kao demonsku elektroniku pomešanu sa industrialom masakra. Nastupali su kao support bendovima poput The Prodigy, Marilyn Manson, Deathstars, Toy Dolls, Laibach… Trenutno rade na novom albumu a na ovom koncertu ćete po prvi put moći da ih čujete u novoj postavi.

Dojo aka. Dunja Dačić je pevačica/kantautorka i producent svog one-girl projekta. Od malena se bavi muzikom a 2013. osniva projekat Dojo. Njena muzika je atipična kombinacija filmično-melanholičnih vokalnih deonica i atmosferičnih gitarskih tonova. Kao svoje uticaje, ona navodi sledeće izvođače: Thom York, Pj Harvey, Grimes, Bat for Lashes, Patti Smith, Massive Attack…

Aza Guilla je bend koji je nastao 2015. godine. Rad ovog benda je baziran na stvaranju autorske muzike prožete rapcore/stoner i numetal elementima. Iza sebe imaju nekoliko demo snimaka i jedan novi video spot. Kao svoje uzore navode bendove poput: KoRn, Sepultura, Deftones, Rage Against the Machine… Njihovi koncerti su energični i glasni!

Cena ulaznice je 250 dinara, a koncert kreće u 21 čas.

Ostavite komentar: