Downstroy predstavljaju “iluzije” (video)

downstroyKikindski groove sastav Downstroy, koji ovog meseca proslavlja 11 godina postojanja, objavio je dugo-očekivani singl i lyric video za numeru “Illusions“.

Pesma je snimljena u studiju ALXiN, snimatelj/producent je bio Szabolcs Sebők, dok je lyric video uradio Endre Szabó.

Ovo je prvi studijski rad bend nakon debi albuma “One Size Fits All“. Bend je koncertno vrlo aktivan, te su odpočetka 2015. godine nastupili na nekoliko bitnih festivala, kao što su Festival Srpskog Podzemlja u Beogradu, Scena Fest u Novom Sadu, International Metal Fest u Segedinu (Mađarska), te Exitov Revolution Festival u Temišvaru (Rumunija). 18. jula, bend će nastupiti na KOF festivalu u Kikindi, zajedno sa bendovima Repetitor, Riot 87 i Darkwood Dub.

Downstroy je oformljen 2004. godine, do sada je održao više stotina koncerataširom Srbije, regiona i Evrope. Najznačajniji nastup je održan2007. na prestižnom Wacken Open Air Festivalu u Nemačkoj, kao prvi bend sa prostora ex-YU kojem je to pošlo za rukom. Bend čine pevač Darko Živković, gitaristi Miloš Šegrt i Lazar Mijatović, basista Ivan Blagojević, te bubnjar Nebojša Tepić.

Ostavite komentar: