Dječaci i E-Play krajem februara u Beogradu

Dječaci

Nastavak saradnje Beograda i Splita doživeće novu epizodu 27. februara u Mikser House-u, kada će svoj nastup održati reperi Dječaci, dok će im domaća podrška biti bend E-Play. Dan kasnije isti izvođači nastupiće u najvećem gradu Dalmacije.

Splitski trojac koga čine Ivo Sivo, Vojko Vrućina i Zondo, posle nastupa u okviru festivala “Splitski đir u Savamali”, ponovo se vraćaju u Beograd. Biće ovo prilika za publiku da se podseti hitova kao što su “Lovrinac“, “Miris“, “Punjene paprike“, ali i da premijerno uživo čuje nove pesme “Bile starke“, “Struja” i “Funta“, koje će se naći na novom njihovom novom albumu.

Beogradski alternativni rock sastav E-Play osnovan je 1998. godine, a trenutno nastupa u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut. Na turneji 2015. godine imaće i gostujući vokal Kiku Jovanović.

Najjeftinije ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti do 02. februara. Nakon ovog datuma cena karata će iznositi 600 dinara, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 800 dinara. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstixa.

Ostavite komentar: