brkovi

Disciplin A Kitschme objavila spot za “Zaboravili rokenrol!?!”

Disciplin A KitschmeU suret koncertima i novom albumu Disciplin A Kitschme je za publiku snimila spot za singl “Zaboravili rokenrol!?!“.

Dva specijalna klupska koncerta u petak 11. i subotu 12. decembra u Klubu Gan (Miloša Pocerca 25) predstaviće savršen uvod u novi album.

Povodom singla lider grupe Koja, kaže: “Zaboravili rokenrol !?!” je konstatacija planetarnog stanja i odnosa današnjeg čoveka prema rokenrol muzici. Muzički se unekoliko razlikuje od onoga po čemu ljudi znaju ovu grupu, konkretno, tu je ritam koji do sada nismo svirali, ali ne bojte se, uvek je to i uvek će to biti samo kvalitetna i angažovana bučna rock muzika.

U pesmi dodatne udaraljke sviraju londonski gosti Lord Eric Sugumugu i Robert Goldsmith, u čijem su Tish Town studiju udaraljke i snimljene. Zanimljivost vezana za Lord Erica je da je on kao mladi perkusionista svirao na legendarnom Hyde Park koncertu The Rolling Stones 1969. u istorijskoj verziji “Sympathy For Devil”. Udaraljke se mogu čuti u srednjem delu singl verzije “Zaboravili rokenrol!?!”, dok će produžena verzija na albumu sadržati udaraljke u celosti, u svojoj punoj raskoši.”

Cena ulaznice je 1.000 dinara, odnosno 1.200 na dan koncerta. Prodajna mesta: Eventim Serbia, GIGS TIX i Kafe Sikarica.

Ostavite komentar: