brkovi

Dinosaur Jr. izbacili novi singl

Nakon iznimno hvaljenog LP-a „Give A Glimpse Of What You’re Not” izdanog 2016. godine, vjerna publika ovog popularnog benda ima priliku uživati u njihovom novom singlu naziva „Hold Unknown”.

„Mascis me nasmijava. Oboje uživamo u lošem smislu za humor, međutim, nije baš da više čavrljamo”, izjavio je Barlow o svom kolegi. „Ustvari je istina da uopće ni nemam prijatelja. Nikad nisam ni imao. Nisam išao na fakultet niti sam imao prijatelje u srednjoj školi. Živim vrlo prizemljen život. Moja obitelj epicentar je mog života. Doslovno sve što radim u životu jest da pišem pjesme i stvaram glazbu. Mislim da nikad nisam rekao: “Ej, izaći ću večeras i družiti se s dečkima.” Glazba je ljepilo mog odnosa s Mascisom i uopće ljepilo za 90% mojih muških prijatelja koje sam ikad imao.”

Bubnjar benda Emmett Murphy, poznatiji kao „Murph”, pri tomu je naveo:

„Da, vrlo je to sve smiješno jer Mascis i Lou još uvijek rijetko razgovaraju jedan s drugim. Jednom u mjesec dana poslati će si e-mail, no ako vježbamo zajedno, uvijek sam ja u toj sredini između njih dvoje. Na primjer, Mascis će mi poslati poruku da pitam Loua želi li pokušati nešto novo. Rijetko će poruku poslati Louu i obrnuto. Meni je zadovoljstvo igrati biti medijator, i bazično sam to prihvatio kao svoju novu ulogu. To je smiješno, jer kada posredujem, onda sam smrtno ozbiljan”, priznao je Murphy.

Novi singl benda možete poslušati ovdje:

Ostavite komentar: