Detour objavili novi spot

detourZagrebački pop bend Detour objavio je spot za pesmu “Ujutro“.

U pitanju je osma numera sa aktuelnog albuma “A što ak ja…“. Njihov nešto personalizovaniji video režirao je Luka Nižetić.

”Ujutro’ na jednostavan način govori o čaroliji jutra kao sinonim novog početka, i o uvijek istoj neizvjesnosti i pitanju ‘što nosi novi dan?’, ali s pozitivnom i motivacijskom porukom.’ Skladba se u glazbenom smislu dodiruje bossa nove, što se najviše čita u ritam sekciji pjesme i sjajnom solu na trubi Andreja Jakuša. Naglašene je plesne ritmike, optimistična i idealna za toplijije vrijeme,” riječi su autora pjesme i aranžmana Nenada Borgudana.

“Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s detourovcima budući sam i privatno poklonik njihovog rada, te redoviti posjetitelj njihovih koncertnih nastupa. Maja, Nenad, Alen, Cipal i Žuga nisu trebali uopće glumiti jer je poanta priče bila da ih ‘uhvatim’ u nekim njima prepoznatljivim, osobnim situacijama. Snimalo se puna dva dana a kraj smo začinili ukusnom zakuskom za koju je bio zadužen Alen, basista grupe, inače pravi meštar od kuhače,” govori Nižetić.

Naredni koncerti benda:

  • 17.07. – Zagreb/Medvedgradske glazbene večeri
  • 08.08. – Rovinj/Suze sv. Lovra
  • 28.08. – Koprivnica/Stars
  • 30.08. – Varaždin/Špancirfest
  • 24.10. – Zagreb/Tulum Dom sportova

Ostavite komentar: