Detalji o novom albumu sastava The Killers

Od septembra, bend The Killers uveliko sprema novi album, snimajući materijal u Las Vegasu, San Dijegu, Los Andjelesu i u saradnji sa producentom Jacknifeom Leejem.

Ovaj dugo iščekivani album verovatno i jeste toliko dugo iščekivan jer se i sam sastav pita ”Kako bi jedan bend trebao da zvuči u 2017. godini?” Odgovor na ovo su sami pokušali da pronađu, isprobavajući razne metode; ali kada znaju da su stigli do nečega što im ne prija i što za njih predstavlja neugodnost, upravo tada znaju da su stigli do prave stvari. Otpočevši novu turneju početkom 2017. godine, planirali su i predstavljanje novog albuma. Prvi nastup na kom će prikazati nov materijal albuma jeste Bitish Summer Time headline show u Londonskom Hyde parku.

Bend je skoro predstavio mali segmenat svog rada u novom videu i poručio da su neke pesme sa albuma možda čak i ‘‘the heaviest thing they’ve ever done‘.

Podsetimo, ovaj pop-rok sastav  natupiće 5. jula, u okviru takozvanog “nultog” dana Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ostavite komentar: