“Desiće se lepe stvari” benda Bolesna Štenad

Bolesna Štenad

Ovih dana je izašao i drugi studijski album “Desiće se lepe stvari” grupe Bolesna Štenad u izdanju izdavačke kuće RockSvirke Records. Album možete preuzeti sa http://records.rocksvirke.com , kao i na zvaničnom sajtu grupe http://bolesnastenad.com/download.

“Album je duplo duži od prvog, sadrži duplo manje psovki od prvog, idealan je poklon za 8. mart ili sličnu prigodu. “Desiće se lepe stvari” je poruka puna optimizma i mi se krećemo u tom pravcu. Ovu poruku smo stavili na svoj logo te će zauvek ostati na njemu da nas podseća da će se lepe stvari zaista desiti! Bolesna Štenad se linjaju, menjaju dlaku i ćud, nije to više samo pank, naše sranje postaje tvrdo! S tim što smo ovaj zadnji deo o sranju stavili samo da bi novinarima na radiju bilo neprijatnije dok čitaju saopštenje.” kaže frontmen benda Aleksandar Marković – Lama.

Album snimali: Andreja Jovanović (Red Water Studio), Nikola Vranjković – (Studio Srbijašumex) i Gosn. Bandar (Studio Piknik ; snimljena pesma „Život je lep“). Za ulogu producenta je bio zadužen Nikola Vranjković.

naslovna strana albuma

naslovna strana albuma

Spisak pesama:

1. Desiće se lepe stvari
2. Komšinice
3. Problem
4. Multietnička atrakcija
5. Ne mogu da zaspim
6. Grad
7. Nenad
8. 666
9. Bog
10. Život je lep
11. Ja sam ga ubio

Bend uskoro kreće na turneju gde će koncertno promovisati novi album širom regije. Više informacija uskoro na zvaničnom sajtu grupe kao i izdavačke kuće i menadžmenta. Svi koji budu želeli fizičko izdanje albuma moći će da ga pronađu na nekom od narednih koncerata.

Ostavite komentar: