brkovi

Demist videom najavili album i promociju u Beogradu

demistZvaničnim lyrics videom za pesmu “Generation Grey” beogradski gothic metal bend Demist najavljuje izlazak svog prvog albuma na kojem će se naći i prethodna dva objavljena singla “Faith Remains” i “Someone’s Mirror”.

Singl “Generation Grey” sniman je u studiju “Blaze” pod producentskom palicom Miloša Mihajlovića. Muziku, tekst i aranžman potpisuju članovi benda Demist. Prateći video uradio je Milan Subotić.

Album pod nazivom “Guilt and Pleasures” biće objavljen u digitalnom obliku uskoro, a bend će koncertno promovisati svih deset pesama 25. juna u bašti KST-a u Beogradu. Ovo je prilika za sve ljubitelje symphonic zvuka da čuju nešto novo i drugačije, obzirom na to da je Demist razvio svoj zvuk uz primese progressive i melodic death zvuka. Cena ulaznice iznosiće 200 dinara, a program počinje u 22h.

Bend je oformljen 2008. godine od strane dva člana koji su tu od osnivanja: klavijaturiste, Marka Lukića i pevačice, Dragice Maletić. Vremenom, bend je imao mnoge promene u postavi, da bi se konačno oformio u sadašnjem sastavu, zajedno sa: Ilijom Markovićem (basistom), Stefanom Gajićem (gitaristom) i Mladenom Jovanovim (bubnjarem).

 

Ostavite komentar: