Demist predstavio spot za singl br. 2 – “Someone’s Mirror”

demist

Beogradski power metal sastav Demist je objavio novi video za drugi singl po redu pod imenom “Someone’s Mirror“.

Pesma je snimljena u studiju “Paradox” u Smederevu, sa Srđanom Brankovićem (Alogia, Expedition Delta, Numenor) koji je potpisan kao producent. Za vizuelne komponente spota je bio zadužen Vuk Ninković, dok je Katty Ankoku potpisana kao kostimograf.

Takođe, različite predmete koji se mogu videti u spotu je omogućila kompanija “Holy Woman’s Treasure Chest“, dok je različite frizure uradio Daniel Shinigami DarkBite“. Demist je iskoristio priliku i da se zahvali menadžerima hotela Admiral Club u Beogradu, kao i muzeja u Pančevu, gde je bend snimao spot. Naravno, nisu izuzeti i mnogobrojni statisti koji se mogu videti u spotu.

Ovo je Demistov drugi zvanični singl, nakon prvobitnog “Faith Remains“, koji je ugledao svetlost dana krajem prošle godine. Za razliku od prethodne pesme, “Someone’s Mirror” karakteriše nešto izraženiji pop prizvuk, kao i growl deonice, koje su karakteristične za gothic metal elemente. Uzgred, Demist je svoj muzički put započeo pre šest godina kao prevashodno Nightwish cover bend, koji je vremenom odlučio da se u potpunosti posveti pisanju autorskog materijala.

Ostavite komentar: