brkovi

Deca Apokalipse gostuju u Beogradu

Deca apokalipse

U petak, 27. marta, u okviru Vračar Rocks! festivala nastupiće sastav Deca Apokalipse. Zajedno sa njima te večeri u Centru za kulturu “Božidarac” nastupiće i pančevački Iskaz i valjevski Mr. Rabbit.

Osmočlani sastav Deca Apokalipse svoj debitantski album “Era papirnih grobova” objavili su 2013. godine. Ovo izdanje privuklo je pažnju velikog broja ljubitelja čvršćeg zvuka, a kritika im je i te kako bila naklonjena. Kuriozitet je da su svoj prvi nastup održali upravo u “Božidarcu”, i to januara 2014. godine. Biće ovo prilika da prezentuju publici pesme sa hvaljenog prvenca, kao i nov materijal sa predstojećeg albuma koji su snimali u studiju u Beogradu.

Društvo na bini će im praviti pančevački crossover sastav Iskaz koji u poslednje vreme skreće pažnju na sebe kako energičnim nastupima sa Marčelom, tako i kontraverznim videospotovima.

Takođe, nastup će održati i Mr. Rabbit koji će beogradskoj publici predstaviti svoju verziju alternative hip hop / fusion zvuka. Izvodiće numere sa novog albuma “Noćna Luka Brodova” objavljenog za etiketu Lampshade Media.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 400 dinara.

 

 

Ostavite komentar: