Dave Grohl, zvezda šutke na koncertu benda Metallica

Dave Grohl i Metallica

Frontmen benda Foo Fighters, Dave Grohl, uhvaćen je kako pozira sa fanovima, nakon šutke, u kojoj je i sam učestvovao, a sve to se odigralo na skorašnjem nastupu benda Metallica.


Na veliko iznenađenje svih, pevač je napustio VIP prostoriju, na metal koncertu u Rose Bowl u Kaliforniji, ne bi li stajao sa gomilom fanova. I sam kaže da će biti okoreli navijač Metallice, sve dok ne umre.

“Kupio sam prvi Metallica album na kaseti sa kataloga , sa kog se naručivalo preko pošte, 1983.”, Grohl je davao izjavu 2015. Creative Loafingu. “Nikad nisam čuo ništa od njih. Nisam zna o ništa o njima, sem da imaju kul ime, a kao opis je pisalo treš metal. Nisam ni znao šta to znači. Slušao sam tone pank rok muzike, i voleo sam Motorhead, ali treš metal? Zvučalo je strašno i kul. Tako da sam poslao mojih šest ili sedam dolara i za koju nedelju, dobio sam kasetu preko pošte. Bilo je ubistveno i raznelo je moj jebeni mozak.”
“Biću okoreli Metallica fan dok ne umrem,i sve to zbog iskustva. To je bilo kao da mi je neko poslao Sveti Gral. Bio sam u fazonu,”Ahhh! Ovo je ubistveno!””

Foo Fighters su izdali novi album “Concrete And Gold”, 15. septembra, i sviraće na jednokratnoj UK turneji u The O2 u Londonu, 19. septembra. Ulaznice su u prodaji.

Ostavite komentar: