brkovi

Darko Rundek gost na pesmi benda Ničim Izazvan

Rundek Cargo TrioNa novom singlu benda Ničim izazvan, poslednjem pred izlazak albuma koji je planiran u narednih nekoliko nedelja, gostuje Darko Rundek. Vrbaško-beogradski sastav će na svom drugom studijskom albumu pod imenom “Odlaziš?” uz već objavljene singlove Rekla je, Bo bo bom i Dalijev brk imati i svoj najnoviji singl “Beskućnik“.

Tokom zajedničkih nastupa benda i Darkovog Cargo tria na nekoliko letnjih festivala dogovorena je ova vrlo zanimljiva saradnja do koje je došlo upravo ovako: “…Sedimo ti mi tako jednog dana na Ok Fest-u na Tjentištu gde u bekstejdžu sede momci iz Eyesburna, Bad Copy-a, Rundek Cargo Trio i mi. Posle nekog vremena već su se svi opustili i sastavi su se izmešali u opuštenoj priči. Nas nekoliko sedimo sa Darkom i Izabel i pričamo… Kažem ja Darku Rundeku: ‘Ne znam da li si uopšte čuo našu muziku ikada ali mnogi kažu da naša muzika liči na vašu?’A on pogleda onako preko mog ramena u drugi ćošak šatora i kaže :’Bad copy, a?’ Odlična fora. Nekoliko meseci kasnije, predstavljamo vam: Ničim izazvan & Darko Rundek – Beskućnik”, kažu iz benda.

“Rad sa tako velikim imenom i velikanom umetnosti na našim prostorima je ogromno iskustvo i još veća čast.” – kažu članovi benda i dodaju: ”Darkov glas i pevanje su oplemenili pesmu. Iako smo mi od samog nastanka pesme i planirali Darkovo učešće u njoj, ipak bi se moglo bi se reći da je pesma ispala i bolja nego što smo očekivali.

Udarne nove pesme sa albuma “Odlaziš?” svoju premijeru će doživeti na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22h, u šarmantom prostoru Novog Bitefartcafea.

Broj ulaznica je ograničen i u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i na blagajni Bitefartcafea.

Ostavite komentar: