Danko Jones stižu na INmusic

Kanadska hard-rock trojka Danko Jones zasvirati će na glavnoj pozornici dvanaestog izdanja INmusic festivala, koji će se održati od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun.

Zvuk kanadske rock trojke Danko Jones, nazvane po vokalu/gitaristu benda Danku Jonesu, najbolje se može opisati kao spoj hard rocka i bluesa ukorijenjen u stilovima Thin Lizzy i AC/DC-a. Danko Jones okupili su se 1996. godine u Torontu te su prvih nekoliko godina posvetili isključivo nastupima uživo, a prvi EP “My Love is Bold” izdali su 1999. godine. “My Love is Bold” donio im je prvu od četiri nominacije za nagradu Juno, najcjenjeniju kanadsku glazbenu nagradu.

Njihov debitantski album “Born a Lion” objavljen je 2002. godine, a uslijedili su “We Sweat Blood” 2003., “Sleep is the Enemy” 2005., “Never Too Loud” 2008., “Below the Belt” 2010., “Rock and Roll is Black and Blue” 2012., “Fire Music” 2015. i “Wild Cat” 2017. godine. Uz nastupe na nekim od najvećih svjetskih festivala, Danko Jones su na svjetskim turnejama pratili neke od najvećih rock sastava – Guns’n’Roses, Motorhead, The Rolling Stones, Ozzya Osbourna i dr. zapečativši svoj status jedne od vodećih kanadskih hard-rock skupina. Danko Jones, izuzev uspješne karijere kao frontmen istoimene glazbene trojke, rock publici je poznat i kao govornik i pisac čije govorničke turneje, podcasti i novinske kolumne nalaze publiku diljem svijeta.

Žestoki i glasni Danko Jones priključuju se izvrsnom line-upu nadolazećeg dvanaestog izdanja INmusic festivala I sjajnim Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki, Flogging Molly, Darku Rundeku, Slaves, Repetitoru, Booka Shade, The Strange i mnogim drugima.

Festivalske ulaznice za trodnevno festivalsko iskustvo dostupne su po cijeni od 449 kn u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske gdje se može ostvariti popust od 50kn, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa gdje se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do 20.5. ostvaruje popust od 25kn. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.

Ostavite komentar: