brkovi

Čovek Vuk promovisali album “Crna kutija”

covek-vuk-promocija

U prepunom prostoru Metropolis cafea, juče je održana promocija novog izdanja grupe Čovek vuk, benda koju čine članovi benda Block Out.

Puno prijatelja iz posla, predstavnika medija, ali i novo-starih fanova okupilo se da pozdravi i pruži podršku bendu, ali i da premijerno čuje njihove nove pesme. Gostima su se obratili članovi benda, Milutin Jovančić i Dejan Hasović, izdavač Mioljub Krsmanović i poznati rock novinar Aleksandar Žikić.

“Ovo je album koji karakterišu dve stvari: jedna je dubina, a druga je tama. Dubina se čuje u glasovima, čuje se u instrumentima i sasvim sam siguran da ćete je otkriti u onome što ova grupa želi da vam saopšti.S druge strane, ovo je album očigledno mračnog raspoloženja, ali ono što je u njemu najbolje je to što ta tama nije rezultirala ničim negativnim“, izjavio je Aleksandar Saša Žikić.

Frontmen, Milutin Jovačić je izjavio: „Prošli smo razne faze baveći se muzikom, prošli smo neke divne trenutke, ostavili za sobom prelepe uspomene, prošli neke teške stvari i došli opet na tu tačku da smo srećni što smo zajedno i što sviramo muziku koju volimo i što smo došli u poziciju da budemo privilegovani da oko sebe okupimo neke drage ljude koji su nam pomogli da ovo iznesemo na način na koji taj materijal i zaslužuje. Pre nekih godinu dana, kada smo ulazili u celu avanturu, nismo imali apsolutno ništa – nijednu reč napisanu, ni jedan jedini ton bilo koje od ovih pesama. Ali okrenutost nas samih prema sebi i pomoć dragih prijatelja, omogućili su da grupa Čovek vuk pred vas danas izađe sa albumom Crna kutija.“

Čovek vuk je ostavio najlepšu novost za kraj, najavivši pojačanje u svojim redovima, u vidu mlade i simpatične klavijaturistkinje Lune Škopelić: „Mi smo Čovek vuk, a šta je vuk bez svoje Lune i bez svog Meseca“ poetski se izrazio MIlutin Jovančić.

Album “Crna kutija” pušten je u prodaju i može se nađi u muzičkim radnjama širom zemlje.

3 komentara o “Čovek Vuk promovisali album “Crna kutija”

 • freeeeze

  ovaj album je strasan…u najnegativnijem smislu…cuo sam za ovaj bend kod ivana ivanovica,…

  Reply
 • Bob

  Apsolutno se slazem @slavija Stari smek, novi tonovi. Najkompletniji album koji sam cuo u poslednje vreme.

  Reply
 • slavija

  Preslusao sam album. Vredi svaki dinar i vise od toga.
  Non stop me vuce da ga slusam iznova i iznova… Svaka cast momci samo tako
  nastavite i jedva cekam neki koncert. Veliki pozdrav…

  Reply

Ostavite komentar: