Čovek Bez Sluha predvodnik punk fešte u Vintageu

Čovek Bez Sluha

Čovek Bez Sluha

Good Vibrations i Ferragosto JAM već tradicionalno u proljeće udružuju snage u zagrebačkom Vintage Industrial Baru pa u srijedu, 6. travnja, stiže kultni kragujevački punk rock bend Čovek Bez Sluha, a na stageu će im pridružiti punkeri Saučešće i Kraj programa

Čovek Bez Sluha je bend nastao u Kragujevcu u Srbiji sada već davne 1994. godine. Čine ga Lune (bubanj), Mikica (bass), Laza (gitara) i Mickey (gitara i vokal), ujedno i vokal popularnih punkera Six Pack. Popularni šumadijski Ramonesi iza sebe imaju nisku studijskih izdanja – “Mrzim ovaj grad” (1998), “Sećanje na zadnjeg klovna” (1999), “Second Hand” (2004), “Događaj dana” (2011).

Saučešće je punk rock bend melodramatične i horror tematike u sastavu Matija Rosić – gitara i vokal, Pero Rokenrol – bass i vokal i Filip – bubnjevi. Dečki su inače članovi već dobro poznatih punk bendova poput Mašinka, Frakture Mozga i Pičke Vrište, tako da ni trenutka ne treba sumnjati u odličnu svirku.

Kraj programa je pop/punk/rock bend nastao krajem 2011. godine suradnjom četvorice prijatelja i kolega iz riječko-crikveničkih bendova (Invert, MBurns, TOST). Đina Škulić, također prijateljica ostatka benda, pridružila se četvorci na vokalnim dužnostima nedugo nakon okupljanja samog benda. Bend je u svega pola godine rada napisao i snimio svoj prvi album koji sadrži 11 autorskih pjesama. S autorskim materijalom odradili su dosta nastupa diljem Hrvatske od kojih se posebno ističe nastup u Osijeku na UFO festivalu, gdje su uz veliku konkurenciju odabrani da nastupe. Najznačajniji nastup za bend bio je u Banjaluci na Jelen Demofestu, gdje su dobili priliku da se natječu sa 30 odabranih bendova od ukupno 400 prijavljenih iz cijele regije. Bend na festivalu osvaja drugo mjesto te vrijednu nagradu, glazbenu opremu u vrijednosti od 3000 eura. Osam mjeseci nakon predstavljanja svog debitantskog albuma, a povodom drugog rođendana, Kraj Programa odlučio je počastiti svoje slušatelje novim EP uratkom kratkog imena „KP EP“.
Krajem 2015. godine Kraj programa izdaje svoj drugi album pod nazivom ”Ovdje pripadam”.

Karte u pretprodaji po cijeni od 30 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 40 kuna.

Ostavite komentar: