Consecration krajem maja na regionalnoj turneji

Posle nekoliko koncerata po Srbiji, ove godine beogradski sastav Consecration kreće na regionalnu turneju po Grčkoj, Makedoniji i Bugarskoj.

“Radujemo se što možemo da najavimo jednu malu turneju po Balkanu na kojoj ćemo posetiti Grčku, Bugarsku i Makedoniju po prvi put. Najbolje reakcije dobijamo kada po prvi put sviramo na nekom mestu i verujemo da ni ovo neće biti izuzetak. Nastupaćemo zajedno da bendovima Khara i Chromatic Point iz Makedonije i domaćim snagama Larska.Takođe, ovo je verovatno poslednja prilika da se ljudi dokopaju “Grob” vinila jer je ceo tiraž skoro rasprodat i na mini turneju nosimo poslednjih desetak primeraka. Obnovili smo tiraž „Cimeta“ na disku koji je poodavno rasprodat, a da trilogija bude kompletirana, biće po prvi put dostupne i majice sa motivom „Univerzum zna“.
Što se setliste tiče, napravićemo presek pesama iz svih faza benda, sa blagim naglaskom na trilogiju. Imaćemo najverovatnije dve setliste u opciji, pa ćemo ih menjati na licu mesta u zavisnosti od reakcije publike. Biće zastupljene i dve aktuelne „Tvin Piks“ i „U Karkosi“.

Na novom albumu radimo postepeno – sporo i temeljno. Nakon turneje se vraćamo ponovo u studio da snimimo još dve pesme, pa možda tamo negde krajem avgusta ili u septembru još dve i time kompletiramo šesti album, navodi se u saopštenju.

Spisak koncerata je sledeći:

24.05. Thessaloniki @ Rover bar + Khara /MK/ + Sendep /GR/
25.05. Skopje @ BlaBla klub + Chromatic Point /MK/
26.05. Sofia @ Grindhouse
27.05. Kumanovo @ Agora klub + Khara /MK/
28.05. Kragujevac @ Dom Omladine + Larska /Kg/

Ostavite komentar: