brkovi

Consecration i Wolfram krajem januara u Novom Sadu

ConsecrationJedan od najboljih live bendova na našim prostorima, grupa Consecration, održaće koncert 24. januara u novosadskom klubu CK13!

Od četiri studijska albuma koja su objavili za 14 godina rada, Consecration će u CK13 promovisati dva – Cimet i Univerzum zna (Geenger Records, 2013), ali i još uvek neobjavljene pesme, uz neizostavne hitove sa prva dva izdanja zahvaljujući kojima su i stekli zavidnu bazu fanova širom Evrope.

Wolfram

Wolfram

“Univerzum zna” je album koji se širom regiona definiše kao “nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova”. Četvrtim albumom su samo potvrdili svoj kvalitet koji se nadaleko pročuo, pa su tako nedavno nastupali u Zagrebu kao gosti legendarnog sludge / doom benda Neurosis.

Gosti Consecrationa na koncertu u CK13 biće lokalni novosadski sastav Wolfram koji je na putu da postane jedan od najupečatljivijih bendova sa ovih prostora zbog svoje smele mešavine masnih gitarskih rifova, elektronskih podloga, bogato ispletene lirike i mračne atmosfere.

Debitantsko ostvarenje – “Music of the Heathen”, koje će videti svetlost dana početkom 2015. godine, je veoma isčekivan album zbog njihove zarazne energije uživo, koja pokreće, razara, divlja i isto tako naglo umiruje i pluta.

Prihod od ulaznica Consecration će preusmeriti u završnu fazu petog studijskog albuma “Grob” na kojem će raditi sa čuvenim Aaronom Harrisom (ISIS, Palms) i Jamesom Plotkinom.

Karte za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 400 dinara.

Ostavite komentar: