brkovi

Coldplay objavili novi spot kao i pesmu sa Beyonce

coldplayPrije samog izlaska novog albuma benda Coldplay možemo uživati u spotu za prvi singl „Adventure of A Lifetime”, ali i novoj numeri „Hymn For The Weekend “ na kojoj gostuje pop diva Beyonce.

Beyonce je, kako tvrdi frontmen benda, odmah pristala na saradnju. Nije imala nikakvih posebnih zahtjeva i svoj dio je otpjevala bez greške. Svojim pozitivnim duhom i energijom, koje je uspjela da prenese na ostatak benda, sve je bilo završeno iz prvog puta.

Članovi benda odlučili su se da prvi singl „Adventure of A Lifetime” prikažu spotom u kom su u glavnoj ulozi pravi animirani majmuni koji u džungli, uz sjajnu koreografiju, dočaravaju ono sto je pjesmom opjevano. Snimanje spota je trajalo šest mjeseci a režirao ga je Mat Whitecross. Animaciju potpisuje Andy Serkis, autor nekih od likova iz “Gospodara prstenova” i “Planete majmuna”.

Kao što već znamo, novi album benda Coldplay, koji će biti objavljen pod nazivom “A head full of dreams ” biće plasiran na tržište za tri dana. Članovi benda Coldplay odlučili su se na gostovanje muzičara kao što su Noel Gallagher, Beyonce i Tove Lo. Najavljeno je da ćemo na albumu čuti i Baracka Obamu, Jay Z-ja i Blue Ivy. Prethodno je objavljena i numera sa Chris Martinovom bivšom ženom Gwyneth Paltrow.

Ostavite komentar: