Cojones promoviraju novi album u Tvornici kulture te na austrijsko-njemačkoj turneji

cojonesZagrebački stoner rockeri Cojones nastupit će u Tvornici kulture u subotu, 5. studenog, povodom promocije novog albuma “Resonate”.

Ova glasna stoner rock četvorka osnovana je 2006. u Zagrebu, a već krajem sljedeće godine objavili su album zajedno s grupom Umor “Cojones & Umor Split LP” nakon čega su se otisnuli na prvu europsku turneju. Prvo samostalno izdanje, “Sunrise”, realizirano je 2009. godine, a uslijedila je još jedna europska turneja promocije zajedno s Umorom. U narednim godinama Cojones su svirali po cijeloj Europi, pa je drugi album, imena “Bend To Transcend” na red došao 2012. kad je bend već imao hrpe pređenih kilometara i odsviranih koncerata te izuzetan ugled na regionalnoj underground rock sceni. 2013. godinu obilježilo je još jedno izdanje, a riječ je o live albumu “Black Night” snimanom u Jeni u Njemačkoj.

Ranije objavljena pjesma “Rocker”, koja se našla i među 10 najboljih pjesama Kratkih rezova 2013. godine, najavila je rad na drugom albumu, a novi uradak “Resonate” s osam pjesama će biti objavljen početkom studenog u izdanju domaće PDV Records. Novi album “Resonate” sniman je u Pleasantville studiju kod Pavla Miholjevića i Jure Ferine, poznatima po suradnji s producentom Daveom Fridmannom. Cojones će vas preplaviti energijom i njihovom željom da budu žestoki na stageu i sviraju glasnije uz heavy stoner zvuk kojeg pretvaraju u rock’n’roll eksploziju.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 35 kn, odnosno 50 kn na dan koncerta.

Cojones danas kreću i na austrijsko–njemačku turneju kojom će promovirati nadolazeći album. Serija koncerata koja započinje u Halleinu, nastavlja se u Würzburgu, Halleu, Berlinu, Regensburgu, Jeni te završava na rasprodanom Keep It Low festivalu u Münchenu i Fuzzfestu u Beču 22. listopada.

Tracklist “Resonate”:
1. Providence
2. Wait A While
3. Origin Of Fire
4. Opium
5. Rocker
6. Build A Home
7. Pilgrimage
8. Resonate

Ostavite komentar: