Cigarettes After Sex objavili novi singl prije koncerata u Zagrebu i Beogradu

Foto: Ebru Yildiz

Bez sumnje jedno od najvećih koncertnih iznenađenja ove godine u Zagrebu i Beogradu, grupa Cigarettes After Sex, bruklinški dream pop kolektiv sa svega jednim albumom i EP-em, objavila je novi singl “Each Time You Fall In Love“.

Evidentno duboko ukorijenjen među ovdašnjom publikom, bend predvođen Gregom Gonzalezom predstavit će svoj debi “Cigarettes After Sex” čiji izlazak se planira 9. lipnja, a uoči objave puštena je i nova pjesma.

Fantastični songovi “Nothing’s Gonna Hurt You Baby”, “I’m A Firefighter”, “Dreaming of You” i “Starry Eyes” i promocija ponajviše kroz web medije donijeli su bendu izrazito jaku fan bazu. Slijedili su jednako zapaženi singlovi “Affection” i “K” poslije kojih je bend bez problema lovio mjesta na najvećim svjetskim festivalima.

U Zagreb stižu 13. lipnja, a u Beograd 18. srpnja.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od ponedjeljka, 27. veljače po cijeni od 80 kn. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, za ulaznice će trebati izdvojiti 100 kn, no organizatori naglašavaju kako se u prodaji nalazi posljednjih stotinjak ulaznica. Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1 te Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Kada je beogradski koncert u pitanju, ulaznice su u prodaji od petka, 12. svibnja, na svim prodajnim mjestima DD Tickets i Ticketshopa (blagajna Hale sportova od 10 do 18h), kao i online na www.ddtickets.rs i www.ticketshop.rs. Cijena ulaznice, do dana koncerta, iznosi 1700 dinara.

Ostavite komentar: