Chui gostuju u Tvornici kulture

Chui
Trojac Chui promociju uratka “Third Sun From The Stone” zakazali su u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak, 15. siječnja. Nakon njih nastupaju Beat Busters.

Sastavljen od prekaljenih glazbenika s domaće scene, Chui je trio kojeg čine klavijaturist Toni Starešinić i saksofonist Vojkan Jocić, koji se ujedno poigravaju elektronikom, i bubnjar Janko Novoselić, a njihov rad njeguje nešto drugačiji pristup jazzu protkan aktualnim trendovima. Njihov zvuk je spoj jazza i suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji s elektronikom, psihodelijom i rock’n’roll beskompromisnim pristupom.

Već s prvim istoimenim albumom iz 2012. godine Chui su osigurali kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni. Krajem 2013. godine ponovo za Dancing Bear objavljuju i drugi album „The Second Arrival“ koji kao i prvijenac dobiva samo pohvale od glazbene kritike i publike.

Godina 2015. obilježena je njihovim trećim albumom “Third Sun From The Stone” koji sadrži ukupno osam pjesama. Od singla “Okrenuli smo leđa suncu”na kojem gostuje reper Fil Tilen, preko “Terminator Theme” koja obrađuje poznatu glazbenu temu ili sjajne elektronske i atmosferične “Will I Ever See You Again”, pa sve do suradnje s domaćim producentom Kooladeom na stvari “Can I See You Again?”, zaigrani i energični Chui na vrhuncu svoje kreativnosti još jednom potvrđuju kvalitetu svog rada.

Nakon Chui na pozornicu stupaju Beat Busters, misteriozna ekipa u bijelim forenzičkim odijelima. Njihova misija je vaditi zvukove i ritmove iz naše okoline.

Ulaznice su u pretprodaji 30kn, odnosno 40kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

Ostavite komentar: