Children Of Bodom napokon opet u Hrvatskoj

Sljedeće godine bi svi ljubitelji melodičnog death metala mogli doći na svoje! Velikani žanra, Children Of Bodom, u sklopu svoje turneje “20 years down & dirty” dolaze u Zagreb, u Tvornicu kulture, 23. ožujka.

Bend je formiran davne 1993. godine u Finskoj, a svoj su prvi album “Something Wild” izdali prije točno 20 godina, odakle i naziv turneje “20 years down & dirty”. Iako se dosta toga mijenjalo kroz ostale albume, što na bolje ili lošije, i dalje su zadržali svoj “finski” metal potpis i to najviše zahvaljujući gitaristu i frontmenu Alexu Laihu koji je čak jednom prilikom proglašen i za najboljeg metal gitaristu u Guitar World magazinu. Iako je od početka njihovog postojanja prošlo više od 20 godina bend je itekako aktivan a sljedeće godine ih konačno možemo vidjeti i u Hrvatskoj.

Ono što je bitno naglasiti vezano za najavljeni koncert je da dečki planiraju svirati stare klasike od prošlih albuma, što znači da možemo očekivati samo najbolje od najboljeg.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 150 kn do 15. siječnja, 180 kn od 16. siječnja i 200 kn na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/i 01 5573 888), Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing & Tatto Studio – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Vallhala Metal Bar – Radićeva – 25. U Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, ON PAROLE – http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem www.eventim.hr.

Ostavite komentar: