brkovi

Catz ‘n’ Dogz objavili prvi singl

Anđela Išić, Catz’n’Dogz; Facebook

Beogradski sastav Catz ‘n’ Dogz objavio je prvi singl “Ja ne prodajem osmehe” za koji su i snimili spot. Singl je izdat pod etiketom izdavače kuće One Records.

Muziku i tekst potpisuje Srđan Branković. Bend predvodi mlada pevačica Anđela Išić, a sa njom zajedno bend čine: Miša Aleksić (Riblja Čorba), Miroslav i Srđjan Branković (Alogia), i Jelena Blečić.

“Umetnost se svela na najprimitivniju zabavu, splavarenje, parodiju. U nedostatku kulture, pravih vrednosti i romantike, često se rodi bunt kao odgovor druge strane. Ne kazem da sam ja pametna i u pravu, samo kažem ono šta mislim. Zato sam i snimila ovu pesmu. Da bih rekla šta mislim, bez ikakvog plana o stvaranju karijere. Muzika nije samo zabava. Muzika vaspitava, a balkanska muzika je dekadirala u nakaznog Frankeinstaina, koji brutalno brzo podstiče primitivizam. A grozno je to što dotični još i žele da budu tretirani i prihvaćeni kao umetnici. Još groznije je to što su mnoge i ubedili.” – izjavila je pevačica i frontmen ovog sastava Anđela Išić.

Ostavite komentar: