brkovi

By-Pass u potrazi za novim pevačem

Nakon nedavnog sporazumnog prekida saradnje sa dosadašnjim pevačem Ivanom Ristanovićem, pančevački sastav By-Pass pokrenuo je audiciju za mesto glavnog vokala u bendu.

Vokalne predispozicije bududeg pevača benda By-Pass treba da budu u približnim okvirima dosadašnjih vokala na prethodnim albumima, ali bez obaveze da se isti imitira. Bend se žanrovski kreće u pravcu „New Prog“ i „Alternative Metal“ podžanrova, što samo po sebi daje veliku širinu u pevačkom izvođenju. Neko ko se po senzibilitetu i atmosferi pronalazi u vokalima bendova Anathema, Oceansize, Paradise Lost, 30 Seconds To Mars, Tool, Depeche Mode, Karnivool, IAMX, Deftones, Leprous, U2, Dead Letter Circus, Radiohead, Gotye, Brendan Perry (Dead Can Dance), Peter Gabriel… mogao bi lako da se uklopi i u By-Pass.

Svi zainteresovani za audiciju mogu se prijaviti slanjem mejla menadžmentu benda, sa napomenom u naslovu za audiciju za mesto glavnog vokala u bendu By-Pass. U mejlu od ličnih podataka treba da budu ime i prezime kandidata, godište, mesto stanovanja, broj telefona, a poželjno je poslati i svoju fotografiju. Takođe, bilo bi dobro ukratko pomenuti dosadašnje vokalno iskustvo – da li je i u kom bendu ili solo pevao do sada, eventualno neki audio/video link, itd.

Konkurs za mesto vokala u bendu By-Pass će trajati do petka, 24. aprila u ponoć, a 25. i 26. aprila će odabrani kandidati biti kontaktirani od strane benda i upućeni u pojedinosti oko audicije.

S obzirom na to da je koncertna promocija albuma Pustinjom tek započeta, u narednom periodu novoizabrani vokal biće u prilici da nastupa uživo sa bendom. Paralelno sa koncertnim dešavanjima, By-Pass će raditi i na novim autorskim idejama pa će i sa te strane novi pevač moći da pokaže svoju kreativnu stranu i tako postane punopravni član benda.

Jedan komentar o “By-Pass u potrazi za novim pevačem

Ostavite komentar: