brkovi

By-Pass sa novim pevačem u Beogradu i Zaječaru

By-Pass
U petak, 15. maja pančevački bend By-Pass održaće koncert sa novim pevačem u zemunskom klubu Fest, i 23. maja u Omladinskom centru Zaječar.

Na ovim koncertima bend će premijerno predstaviti novog pevača, čiji će identite tada otkriti, koji je na toj poziciji zamenio Ivana Ristanovića.

By-Pass je pančevački bend koji je na početku karijere, tokom 90-tih, stilski bio pod uticajem progressive rocka, metala, stoner rocka i grungea, da bi se vremenom oblikovao u nešto što je po definiciji najbliže kombinaciji new prog i alternative metal podžanrova. Na zvuk benda su najviše uticale grupe poput Tool, Soundgarden, Type O Negative, Deftones, Alice in Chains i Massive Attack.

Novi album, “Pustinjom”, je ultimativno gitarsko izdanje sa tekstovima na maternjem jeziku jedne od najvećih tajni domaće muzičke scene. Sveže i unikatno viđenje različitih savremenih rock i heavy metal podžanrova koje svojim iskrenim i srčanim pristupom razoružava slušaoca.

U Beogradu bend će svirati sa sastavom Fancy Frogs. Cena ulaznice za beogradski koncert je 250 dinara, a za zaječarski 150 dinara.

Ostavite komentar: