By-Pass sa novim licima u Beogradu

By-Pass

foto: Nemanja Đorđević

Pančevački bend By-Pass koncertno će nastupiti u beogradskom klubu Elektropionir, 14. aprila sa početkom u 21 sat. Publika će imati priliku, osim njihovih dobro poznatih pesama, čuti i premijeru njihovog novog materijala i ponovno osetiti njihovu posebnu energiju.

By-Pass je ranije bio pod uticajem progresivnog i stoner rocka, metala i grunge-a, a danas predstavlja kombinaciju atmosferičnog rocka, novog progresivnog rocka kao i alternativnog metala. U više od dve decenije postojanja bend je izdao dva studijska albuma naziva “Psychoactive” iz 2000. godine i “Pustinjom” iz 2014. godine, koji su bili visoko ocenjeni u domaćim, ali i u stranim medijima. Svojim su pesmama zauzeli visoke pozicije na različitim top listama u regiji.

Posle kratke pauze u radu i promena u postavi, BY-PASS je ponovo u punoj snazi i u okviru prolećne turneje, posle Novog Sada, Vršca i Subotice sledeći u nizu je Beograd, čijoj će se publici po prvi put u ovom sastavu predstaviti u subotu 14. aprila u klubu Elektropionir, sa početkom u 21h. Ljubitelji benda imaće priliku da pored pesama sa oba albuma čuju i nešto premijerno i ponovo osete specifičnu atmosferu i energiju koji su karakteristični za BY-PASS nastupe.

 

Ulaznice za njihov koncert u Beogradu moći će se nabaviti po ceni od 500 dinara.

Ostavite komentar: