brkovi

Brutal Protest iz Banjaluke objavili novi singl (video)

Brutal ProtestBanjalučki hip hop sastav Brutal Protest izbacio je spot za drugi singl pod nazivom “Ovdje”, koji najavljuje njihovo treće studijsko izdanje.

Brutal Protest posljednje dvije godine nastupa sa pratećim bendom, sastavljenim od iskusnih muzičara iz Banjaluke. Potvrđeno nam je da će se i na novom albumu, koji će izaći krajem godine, naći živi instrumenti, dok za koncerte momci zadržavaju koncepciju nastupa sa bendom.

“Prvi spot sa nadolazećeg albuma snimljen je za pjesmu ‘Stara kola’, a njegovo premijerno prikazivanje bilo je na MTV Adria, u emisiji ‘Domaći zadatak’, što je svojevrsna potvrda kvaliteta onoga što radimo. Spot za drugu pjesmu, od prvog se razlikuje po samoj tematici, jer smo ovaj put u fokus stavili grad u kojem živimo i ljude koji čine našu svakodnevnicu, kaže Željko Žilić, član Brutal Protesta.

Sastav je nastao je 2005. godine, a jezgro pored Žilića, čine još Miloš Lučić i Petar Runjaić. Svoj prvi album pod nazivom “Verbalni kontakt 51”, izdali su krajem 2006. godine, a drugo izdanje “Šta ima u tvom kraju?” objavili su prošle godine.

Spot za pjesmu “Ovdje” možete pogledati u nastavku.

Ostavite komentar: