brkovi

Brkovi, ESC Life i Ana Ćurčin na Ferragosto Jam festivalu

BrkoviNajnovija imena izvođača koji su potvrđeni na ovogodišnjem Ferragosto Jam festivalu su Brkovi, ESC Life i Ana Ćurčin.

Brkovi su zagrebački zafrkantski punk bend koji uvrnuto koketira sa folkom, a voli se nazivati i wellness bendom, štogod to značilo. Da emotivni stihovi na žestokoj svirci daju puno uspjeha, dokazuje činjenica da su proljetos rasprodali Malu dvoranu Doma sportova. Na Ferragosto Jamu 8 nastupaju na Piknik stageu.

ESC Life su podignuli puno prašine na regionalnoj indie sceni. Publiku su oduševili svojim nesvakidašnjim pristupom glazbi i objavili album ”Access All Areas” na kojem se osjeća utjecaj alter/indieja devedesetih pa su tako svojim zaraznim riffovima i pamtljivim refrenima brzo pronašli svoje mjesto na underground sceni kojoj je do ovog trenutka nedostajalo dark popa pomiješanog sa punkom i new waveom.

Jedno od posljednjih imena koje će popuniti akustičnu Ferragosto pozornicu je i Ana Ćurčin, kao predstavnica nove beogradske glazbene scene. Njena glazba može se opisati kao spoj indie-rocka i američkog folka, a stihovi na engleskom izrazivo su emotivni pojačani Aninim autentičnim i snažnim vokalom.

Ferragosto JAM 8 održava se od 5.-9. kolovoza na Orahovačkom jezeru, a ulaznice su dostupne u tri varijante:

  • Festivalska/Piknik ulaznica – 95 / 125 kn
  • House of Pablo ulaznica – 40 / 50 kn (uključuje ulaz na House of Pablo stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)
  • D.J. (DobroJutro) ulaznica – 30 / 40 kn (ulaz na ulaz na DJ stage, besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom)

Ostavite komentar: