Brkovi, Atheist Rap i Gužva u 16-ercu stvaraju zimsku idilu u Novom Sadu

Atheist Rap

Zimski klupski festival pod nazivom “Zimska idila“ održaće se poslednje subote januara u novosadskom klubu Quarter. Na festivalu u subotu 31.01. će učestvovati : Brkovi, Atheist Rap i Gužva u 16-ercu.

BRKOVI su trenutno definitvno jedna od najvećih koncertnih atrakcija u celom regionu. U svom stvaralaštvu uspeli su da udaljene žanrove duhovito spoje u melodičnu celinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala. Začetnici su turbo-punk-folk-wellness-spa pravca u svetskoj muzici. Izuzetno su koncertno aktivni. U Novom Sadu su imali nekoliko nezaboravnh nastupa. Vredi izdvojiti samostalni rasprodat koncert u Quarteru, u aprilu 2014. U pripremama su za najveći samostalni koncert u karijeri koji će održati u zagrebačkom Domu sportova 07.03.

GUŽVA U 16-ERCU iz Osijeka su godinama unazad miljenici novosadske publike. Taj status su zaslužili sjajnim nastupom na TO BE PUNK festivalu 2009. godine i svojim odličnim klupskim nastupima, na kojima je atmosfera uvek izuzetna. Iza njih su tri studijska albuma i više stotina koncerata odsviranih po celom regionu. Nedavno su završili svoju pretprazničnu turneju, a trenutno rade na pripremi novog materijala, te ih uskoro očekuje ulazak u studio.

ATHEIST RAP je bend koji je tokom 2014. obeležio 25 godina postojanja i rada. Sarkastični humor i kritički odnos prema vlasti je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist Rap već godinama unazad puni klubove po regionu. Koncertno su izuzetno aktivni, samo tokom ove 2014. godine odsvirali su do sada 40 koncerata u više od 30 gradova u bivšoj Jugoslaviji. Do sada iza sebe imaju 5 studijskih albuma, 1 best of album, DVD live izdanje i album izdat uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda. Mesecima su već u studiju i uskoro se očekuje novi album.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti u Novom Sadu u Gigstixu u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra, pored Trčike) i na svim drugim Gigstix prodajnim mestima u Srbiji. Broj ulaznica je limitiran.

Ostavite komentar: