Brian May nagoveštava dalju saradnju sa Adamom Lambertom

Queen-Adam-Lambert

Adam Lambert, bivši učesnik američkog Idola, koji se nalazi na turneji sa bendom Queen, pokupio je dobre kritike zbog načina na koji je upotpunio mesto pokojnog Fredija Merkjurija.

“Mislim da nas je probudio – i to tačno na vreme. Ovo je ujedno i veliki poziv za nas, tako da postoji mogućnost da ćemo sada nastupati mnogo više”, govori Mej koji posle 1991. godine i smrti Merkjurija nije imao više ambiciju da nastupa sa Queenom.

“Sjajno je ponovo biti na bini i veoma sam srećan zbog toga. Nikada nisam razmišljao da će se to ponovo desiti. Kada je Fredi otišao, mislio sam to je to. Uradili smo to što smo uradili, bio je to dobar život, sada je vreme za nešto drugo. Nismo više ni pokušavali da budemo Queen. Gledao bih Forum u Los Anđelesu i Medison Skver Garden i mislio “to su bili dani”. Da se vratimo, posle toliko godina, popunimo sva mesta i čujemo tu buku, kao da dobijamo potvrdu da bi trebalo da sviramo i budemo ponovo na bini. Taj osećaj me je potpuno osvojio.”, dodao je Mej koji najavljuje arhivski album Queen Forever na kome će se naći vokali Fredija Merkjurija. Album koji bi trebalo da izađe pre Božića i produciraće ga Vilijam Orbit.

U nastavku možete pogledati ceo nastup Queena sa Adamom Lambertom u Las Vegasu na iHeart muzičkom festivalu.

Ostavite komentar: