brkovi

Brian Johnson: AC/DC ne idu u penziju, Malcolm se povlači zbog bolesti

Brian Johnson

Govoreći za Daily Telegraph pevač Brian Johnson pobio je glasine koje su ovih dana dovele u sumnju dalje postojanje benda AC/DC.

“Definitivno se okupljamo u maju u Vankuveru. Uzećemo neke gitare, popiti vino i videti da li neko ima neke pesme ili ideje. Ako se nešto dogodi, snimićemo to”, rekao je Džonson.

Međutim, glasine da je Malcolm Young teško bolestan, Brian nije mogao potpuno da odbaci.

“Jedan od momaka ima iznurujuću bolest, ali ne želim previše da govorim o tome. Veoma je ponosan i intiman, divan momak. Drugovi smo 35 godina i mnogo se ugledam na njega”.

Izvori iz Australije ovih dana su naveli da je pre više od mesec dana Malcolm imao šlog, koji je ostavio ugrušak krvi na mozgu, te da to utiče na njegovu sposobnost sviranja. Dok Johnson tvrdi da će bend nastaviti sa radom, iz pres službe AC/DC za Guardian su rekli da neće reagovati povodom ovoga niti objaviti ikakav zvaničan komentar.

Ipak, na oficijelnoj “Facebook” stranici se pojavilo kratko saopštenje grupe, koje potvrđuje Malcolmovu bolest, ali i da se bend ne povlači sa scene.

“Nakon 40 godina života posvećenog AC/DC, gitarista i osnivač grupe Malcolm Young pravi pauzu od benda zbog narušenog zdravlja. Malcolm želi da se zahvali najlojalnijoj legiji fanova širom svijeta za beskrajnu ljubav i podršku. U svijetlu ove novosti, AC/DC mole da u ovom vremenu Malcomova, kao i privatnost njegove familije, bude poštovana. Bend će nastaviti da pravi muziku”, navodi se stranici.

Ostavite komentar: