Bojana Vunturišević objavila album “Daljine”

Nekadašnja članica grupe Svi na pod, Bojana Vunturišević objavila je album “Daljine“.

Album je najavljen još u martu, singlom “Kese etikete“, a sada je napokon dostupan u celosti na svim muzičkim digitalnim servisima, kao i u fizičkom izdanju.

“Daljine su 2543km daleko od Beograda, tamo negde izmedju Juga i Zapada. To je najpatetičnija priča sa hepi endom, koja se mnogo lepše peva nego priča i staje u devet pesama. Na tom putu od Beograda do Porta i nazad, u fantastičnoj i nezaboravnoj rolerkoster avanturi, pridružili su mi se moji najbliži prijatelji i saradnici Ivan Mirković Bambi i Minja Bogavac, čiji je ovo album takođe i bez kojih ova muzika ne bi bila takva kakva jeste. Takođe, ovaj album svojim divnim glasovima obojile su i Marija Stojanović, Andrijana Belović, Milica Tegeltija i Anjuta Janković. U njemu možete iščitati i predivne reči Maše Seničić, ali i najintimnije delove mog dnevnika koji datira iz tog perioda. Na ovaj put nisam želela da pođem ni bez najlepših nota Jamala al Kisvanija i Nebojše Zulfikarpašića Kebe. Nekom čudnom matematikom “Daljine” su naš prvi album, ali su zapravo “treća sreća”. Lepo je biti ponovo na početku”, izjavila je Bojana povodom izlaska albuma.

Velika koncertna promocija albuma održaće se u subotu, 29. aprila u Bitef teatru, sa početkom u 20 časova. Publika će imati priliku da premijerno čuje sve pesme uživo, a Bojani će se na koncertu pridružiti i brojni gosti koji su učestvovali u stvaranju albuma.

Ostavite komentar: