brkovi

Bob Seger najavio novi album posle 8 godina

BOB-SEGER

Američki rok muzičar Bob Seger najavio je svoj 17. studijski album “Ride Out“, prvi nakon osam godina pauze. Izlazak kompletnog albuma najavljen je za 14. oktobar.
Lista pesama još uvek nije poznata, ali se zna da će se na albumu, pored autorskih, naći i obrade pesama “Detroit Made” (John Hiatt) i “California Stars” (Vilco i Billy Brag).

Bob Seger je poznat po tome što je više puta menjao svoj pseudonim na sceni. Preko naziva “Bob Seger and the Last Heard” do benda Silver Bullet, Bob u svom repertoaru do sada ima šesnaest studijskih, dva live albuma i četiri kompilacije. Pre deset godina ušao je u rokenrol kuću slavnih, a 2012. godine primljen je u istu za tekstopisce.

Seger je nakon turneje za njegov tada najnoviji album “It’s a Mystery“, nestao za javnost. Jedanaest godina kasnije, 2006. godine, ponovo se pojavio sa novim albumom “Face the Promise“. Nakon što je završio promo turneju ovog albuma, ponovo se povukao.

Za vreme njegove 50-ogodišnje karijere, Bob Seger je snimio veliki broj hitova kao što su “Night Moves“, “Turn the page” i “Shakedown” (pesma iz filma “Policajac sa Beverli Hilsa 2”).

Ostavite komentar: